Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Reglement selectieprocedure Kring Salland miv het outdoorseizoen 2020

Reglement selectieprocedure Kring Salland met ingang van het outdoorseizoen 2020De KNHS organiseert vanaf 2020 alle onderdelen van de Hippiade in één week (week 33 in 2020). Deze gewijzigde opzet zorgt voor een aantrekkelijker programma voor deelnemers en publiek en meer startplekken voor ponycombinaties in de lagere klassen op de Hippiade.
Als gevolg van de gewijzigde opzet wordt ook het regiokampioenschap ‘de Galoppade’ verplaatst. Deze wordt in het 1e en 2e weekend van juli 2020 gehouden. Tussen het kringkampioenschap en het regiokampioenschap dient minimaal twee weken te zitten.

Als kringbestuur zagen we een flinke uitdaging binnen onze outdoorkalender om de selectieprocedure van twee selectiewedstrijden en kringkampioenschap te organiseren. Tijdens de laatste ALV (5-11-2019) hebben we met de aanwezige verenigingen gebrainstormd over hoe we nu verder gaan. Uit de stemming is gekomen dat we vanaf outdoor 2020 voor de volgende optie gaan:

De selectieprocedure bestaat uit drie onderdelen waarvan de beste twee onderdelen tellen. Deelname aan minimaal twee onderdelen is verplicht. Bij deelname aan drie onderdelen tellen de twee beste resultaten.

De onderdelen worden verreden tijdens reguliere wedstrijden die open zijn voor alle deelnemers (ook uit andere kringen). Alle selectiedeelnemers die zich vóór de sluitingsdatum inschrijven kunnen deelnemen. Inschrijvingen na de sluitingsdatum mag de organiserende vereniging weigeren.

Dressuur:
De proeven worden beoordeeld door één jurylid, bij voorkeur woonachtig buiten kring Salland. Het eerste onderdeel wordt verreden tijdens een selectiewedstrijd. Het proefnummer van het eerste onderdeel wordt vastgesteld door de organiserende vereniging via het vraagprogramma.

Springen:
De klasse B wordt bij voorkeur beoordeeld door juryleden woonachtig buiten kring Salland. Het eerste onderdeel wordt verreden tijdens een selectiewedstrijd. De klasse B wordt verreden over een rijstijlparcours direct op stijl. De klasse L t/m ZZ wordt verreden over een klassiek parcours met ingebouwde barrage.

Op de pagina Selectieprocedure (klik om te openen) is het gehele reglement te vinden.'

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen over de selectieprocedure dan kunt u contact op nemen per e-mail secretaris@paardensportsalland.nl

Outdoor:
Paarden:

Selectie: 16 mei Raalte
Kringkamp: 12 - 14 juni Haarle

Pony's:
Selectie: 30 mei Averlo
Kringkamp: 20 juni Broekland

Categorie ActiviteitenDatum 29/01/2020

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2020 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.